Meny

Golden Knights i ustoppelig form

Jonathan Marchessault (til venstre) og Marc-André Fleury er viktige i hver sin ende for Vegas Golden Knights. Foto: David Becker / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Vegas Golden Knights eventyrdebut i NHL fortsetter for full styrke. Tirsdag stengte Marc-André Fleury buret i 3-0-seieren over Nashville Predators.

Den tidligere Pittsburgh Penguins-keeperen tok samtlige 29 skudd og bidro sterkt til at Golden Knights vant sin åttende strake NHL-kamp. Fleury mistet 25 kamper tidligere i sesongen på grunn av en hjernerystelse, men har stått strålende siden han returnerte til isen i midten av desember.

– Når du holder nullen betyr det ikke at det har vært en perfekt kamp fra min side. Jeg vet at det fortsatt er ting å jobbe med. Men det er definitivt hyggelig å bli belønnet med en «smultring», sa Fleury til NHLs nettsted.

Hans lag har for lengst satt rekord for lengste seiersrekke av en debutant i verdens beste ishockeyliga. I 13 strake kamper har Las Vegas' nye ishockeyhelter tatt poeng, og 12 av dem har endt med seier.

Tirsdagens hjemmekamp mot Predators var målløs til lagene var vel halvveis i annen periode. Da kom det to mål på under to minutter av Reilly Smith og Shea Theodore. Mot slutten av siste periode satte lagets toppscorer, Jonathan Marchessault, inn 3-0-målet som punkterte kampen.

Vegas Golden Knights er nest beste lag i NHL-sluttspillet så langt med 56 poeng fra 38 kamper. Kun Tampa Bay Lightning (60/39) har plukket flere poeng.

Populært