Meny

Uklart hvor ille King-skaden er

Joshua King er for tiden ute med en hamstringskade. Bournemouth vet ikke hvor lenge han er satt på sidelinjen. Foto: Simon Galloway / AP
Bournemouth venter i spenning på svar rundt Joshua Kings lårskade. Manager Eddie Howe vet ikke om nordmannen er ute i kort eller lang tid.

King pådro seg en muskelskade på baksiden av låret under Bournemouths 2-1-seier over Everton sist lørdag. Nordmannen rakk å spille seg til en assist før han måtte tusle av banen.

Laget fra den engelske sørkysten har mange skader å forholde seg til om dagen. Howe sier han vil se an Kings skadeomfang før han kaster seg ut i overgangsmarkedet.

– Hvis vi føler oss trygge på at spillerne kommer tilbake raskt, ser jeg ikke behovet (for å forsterke). Vi må få greie på hvor alvorlig skadene er. I øyeblikket er vi ikke sikre på om Joshua er ute i kort eller lang tid, sier Howe ifølge BBC.

I tillegg til King sliter også vingen Ryan Fraser med hamstringtrøbbel. Han sto over mandagens 2-2-kamp mot sørkystrival Brighton.

– Det var ikke noe poeng i å ta noen sjanser. Ryan har hatt en del hamstringproblemer i sin karriere, forteller Howe.

Fra før er det klart at veteranspissen Jermain Defoe er ute i to måneder som følge av ankelskaden han fikk i Bournemouths ligacuptap borte mot Chelsea forrige måned.

Populært