Guardiola hyller Agüero som legende

Sergio Agüero scoret blir omtalt som legende av manager Pep Guardiola etter å ha scoret 101 mål på hjemmebane for Manchester City. Foto: Martin Rickett/PA via AP / NTB scanpix.
Sergio Agüero scoret blir omtalt som legende av manager Pep Guardiola etter å ha scoret 101 mål på hjemmebane for Manchester City. Foto: Martin Rickett/PA via AP / NTB scanpix. Foto: NTB scanpix

Manchester City-manager Pep Guardiola er full av lovord om Sergio Agüero etter at argentineren rundet tresifret antall hjemmemål.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Agüeros to mål i 4-0-seieren mot Bournemouth lørdag var hans 100. og 101. mål på hjemmebane.

– Han er en spesiell spiller, en legende. Jeg blir så glad når han spiller bra og scorer mål, sa Guardiola om sin spiss etter kampen.

Rapportene før Bournemouth-kampen gikk på at Agüero er misfornøyd med antall spilleminutter han får under Guardiolas ledelse.

Lørdag svarte han med to mål og en målgivende.

– Jeg vet at spillere som normalt ikke spiller er misfornøyde, men hele troppen fortjener å spille, sa Guardiola og la til at Agüero har gjort seg fortjent til å avgjøre sin framtid i klubben.

– Jeg har stor respekt for Sergio, for alt han har gjort og alt han kommer til å gjøre. Han er en legende, og han avgjør selv alt om livet og framtiden. Jeg er henrykt over å ha ham her.

Seieren lørdag var for øvrig Manchester Citys 17. strake i Premier League. Tar laget to til, tangerer City rekorden til Bayern München, satt da Guardiola trente det tyske storlaget. Det er den lengste seiersrekke i en av de fem store ligaene.

Personvernpolicy