Meny

Conte håper å styrke stallen under overgangsvinduet i januar

Chelsea-manager Antonio Conte tror kanskje klubben åpner lommeboken og vil styrke spillerstallen i kommende overgangsvindu i januar. Foto: Tim Ireland / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Chelsea-manager Antonio Conte vil bruke overgangsvinduet i januar til å forsterke stallen både med tanke på Premier League og mesterligaen.

Conte har ofte snakket om hvor vanskelig det er å håndtere en hektisk sesong med tøff og tett spilleplan med hans relativt tynne spillerstall.

– Hvis det er muligheter for å utvide spillerstallen vil det være et godt valg, sier Conte, som ledet Chelsea til serietittelen forrige sesong.

– Jeg er klar for å fortsette å bruke de spillerne jeg har. De viser en enorm innsatsvilje og eksemplarisk oppførsel. Men hvis det er muligheter for å utvide troppen tror jeg klubben er klar for å gjøre det.

Chelsea holder tredjeplassen på tabellen bak Manchester City og Manchester United. Laget er i semifinale i ligacupen og i åttedelsfinale i mesterligaen.

Contes lag spiller borte mot Everton på lille julaften, uten utestengte Álvaro Morata. Deretter venter kamper mot Brighton 2. juledag, Stoke lille nyttårsaften og Arsenal 3. januar.

Populært