Meny

Mourinho etter ligacupexiten: – En vakker dag for fotballen

Manchester United-manager José Mourinho (t.v.) ønsker Bristol City og Lee Johnson «masse lykke til» i ligacupens semifinale. Onsdag ble United slått ut etter et overtidsscoring på overtid. Foto: Nick Potts / PA / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Selv om det gikk utover ham selv og Manchester United, så José Mourinho det vakre i at Bristol City er klar for semifinalen i den engelske ligacupen.

United måtte se seg slått da Korey Smith tre minutter på overtid sikret laget fra nivå to (mesterskapsserien) 2-1-seier foran eget hjemmepublikum.

– Jeg synes det er en vakker dag for fotballen. Et lag fra en lavere divisjon vant og tok seg til semifinalen. Det er en stor dag for laget og en stor dag for fansen. Jeg ønsker dem masse lykke til, sa Mourinho etter det sure tapet.

Manchester United vant ligacupen forrige sesong, men onsdag ble det stopp i kvartfinalen.

Bristol City har imponert stort i ligacupen. United var den fjerde Premier League-klubben på rad Lee Johnsons menn har slått ut. Tidligere i høst danket Bristol-laget ut Watford (3-2), Stoke (2-0) og Crystal Palace (4-1).

Nå kan mesterskapsserielaget se fram til å møte suverene Manchester City over to kamper i semifinalen. De spilles i januar. Den andre semifinaleduellen går mellom London-rivalene Chelsea og Arsenal.

Populært