Zuccas Rangers vant mot Ducks

Anaheim Ducks måtte se seg slått av New York Rangers tirsdag. Foto: Bill Kostroun / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Mats Zuccarellos New York Rangers vant 4-1 over Anaheim Ducks på hjemmebane i Madison Square Garden tirsdag.

Laget holder etter lagets tredje strake seier tredjeplassen i den svært jevne Metropolitan-divisjonen med 41 poeng på 34 kamper.

Rangers ledet 1-0 etter den første perioden, etter scoring av Paul Carey. Knappe to minutter inn i andre periode sendte Kevin Hayes, med assist fra Zucca, pucken i nettet.

13 minutter inn i andre periode satte Carey sitt andre mål. Rangers fjerde mål kom i tredje periode, der Ducks scoret sitt første og eneste mål.

Det var første gang Paul Carey scoret to ganger i Rangers-drakten.

– Jeg har ikke fått spilt så mye og må stå på når muligheten byr seg, sa Carey.

Zuccarello var på isen i totalt 17 minutter. I tillegg til den ene assisten hadde han tre skudd på mål.

– Når vi vinner så er det hele laget som vinner. Fra Henke bakerst, backene og fram til forwardene. Overtall- og undertallsspillet er viktig og vi har fått alle til å bidra i den delen av spillet. Det er en medvirkende årsak til at vi vinner, sa Rangers-trener Alain Vigneault.

Ranges-målvakten Henrik Lundqvist hadde 39 redninger i kampen og har virkelig begynt å få tilbake selvtilliten som kanskje ikke har vært helt topp så langt denne sesongen.

Svensken er nå bare en seier unna å ta tangere Tony Espositos åttendeplass på "alltime high" på NHL-statistikken over seire blant målvakter. Henke står med 422 seire i NHL-karrieren. Listen toppes av Martin Brodeur med 691.