Meny

Wenger avfeier Mourinhos «mind games»-antydninger

Arsenal-manager Arsène Wenger ber om å bli trodd på at han aldri kom med misvisende opplysninger da han sa at Alexandre Lacazette ikke kom til å rekke kampen mot Manchester United. Foto Martin Meissner / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Arsenal-manager Arsène Wenger benekter at han hele tiden visste at Alexandre Lacazette kom til å rekke storkampen mot Manchester United.

I forkant av lørdagens oppgjør sa Wenger at Lacazette slet med en skade og at han ikke kom til å bli klar i tide. Den franske spissen var likevel å se i startoppstillingen, og han scoret Arsenals mål i 1-3-tapet.

Etter kampen antydet United-manager José Mourinho at Wenger prøvde seg på det som i England populært blir kalt «mind games». Det vil si å forsøke å villede motstanderlaget. Slikt liker ikke Wenger å bli beskyldt for.

– Jeg trodde ikke han (Lacazette) kom til å bli klar. Til sjuende og sist kunne han spille likevel. Hva vil du at jeg skulle ha gjort? La han bli igjen hjemme? Jeg er alltid ærlig, sier han og tilføyer:

– Helt oppriktig trodde jeg at han ikke kunne spille. Det var det jeg ble fortalt. Etter en test fredag morgen var vi fortsatt ikke sikre, men han prøvde og spilte kampen. Sånn er fotball.

Arsenal møter hviterussiske BATE Borisov i egen storstue i europaligaen torsdag kveld. London-laget er allerede videre til cupspillet som gruppevinner.

Populært