Roma sikret avansementet i mesterligaen

Chelsea-manager Antonio Conte fortviler etter 1-1 hjemme mot Atlético Madrid i mesterligaen tirsdag. Foto. Frank Augstein / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Roma tok seg til cupspillet i mesterligaen ved å slå Tarik Elyounoussis Qarabag 1-0 i siste gruppekamp. Chelsea måtte nøye seg med 1-1 mot Atlético Madrid.

Atlético Madrid kunne sikret seg avansement til utslagsrundene med seier og hjelp fra Qarabag tirsdag, men fikk ingen av delene. I stedet var det Roma-spillerne kunne smile bredt etter å ha blitt gruppevinnere.

Etter en målløs 1. omgang scoret Diego Perotti det forløsende målet for den italienske hovedstadsklubben åtte minutter ut i annen omgang.

Scoringen ble kampens eneste.

Diego Simeones Atletico Madrid-mannskap, som tapte mesterligafinalen for to sesonger siden mot byrival Real, har slitt i den hjemlige serien i høst. Laget holder i øyeblikket tredjeplassen bak Valencia og Barcelona.

Tirsdag møtte spanjolene et toppet Chelsea-lag på Stamford Bridge, men tok likevel ledelsen ved Saúl Ñíguez elleve minutter etter sidebytte.

Eden Hazard har vært i kjempeform den siste tiden og var våkent framme og satte inn 1-1 like etter. Ballen gikk riktignok innom Atleticos Stefan Savic, slik at målet ble registrert som selvmål.

Flere mål ble det ikke i London. Dermed er Chelsea og Roma klare for cupspillet.