Conte beklager dommerutskjelling

Manager Antonio Conte (midt i bildet) måtte ta plass på tribunen like bak Chelsea-benken etter 42 minutter.
Manager Antonio Conte (midt i bildet) måtte ta plass på tribunen like bak Chelsea-benken etter 42 minutter. Foto: Matt Dunham / AP

Chelsea-manager Antonio Conte har beklaget etter at han ble sendt på tribunen for å ha skjelt ut kamplederne i 1-0-seieren over Swansea onsdag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den eksentriske italienske managerens frustrasjon toppet seg da hjemmelaget ikke fikk corner etter 41 minutter. Da hadde han allerede brukt store deler av omgangen på å klage på at Swansea halte ut tiden.

Fjerdedommer kalte til seg Neil Swarbrick, som sendte Conte på tribunen for resten av omgangen. Etter hvilen så han kampen på TV i Chelsea-garderoben. Etter kampen beklaget han seg overfor begge dommerne.

– Det er riktig å be om unnskyldning for hva som skjedde under kampen. Jeg ba begge om unnskyldning, sa Conte.

– I første omgang drøyde Swansea tiden. Jeg sa fra noen ganger til fjerdedommeren, men jeg så ingen forandring. Deretter tok dommeren den avgjørelsen. Det er åpenbart at jeg gjorde en feil. Jeg var frustrert, sa italieneren.

Manageren kan måtte finne seg i å betale en bot. Han insisterte på at han ikke bannet, og hvis ikke Swarbrick er uenig i sin rapport til fotballforbundet, er det lite sannsynlig at han blir utestengt.

Chelsea-forsvarer Antonio Rüdiger scoret kampens eneste mål med en heading etter 55 minutter. London-klubben ligger på 3.-plass i Premier League, elleve poeng bak Manchester City på tabelltopp.

Personvernpolicy