Conte frykter suverene City

Chelsea-manager Antonio Conte er bekymret for at Manchester City er 11 poeng foran på tabellen. Foto: AP Photo/Pavel Golovkin / NTB scanpix.
Chelsea-manager Antonio Conte er bekymret for at Manchester City er 11 poeng foran på tabellen. Foto: AP Photo/Pavel Golovkin / NTB scanpix. Foto: NTB scanpix

Chelsea-manager Antonio Conte er redd Manchester Citys utrolige sesongstart kan ende med at laget spaserer inn til et overlegent seriegull.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Chelsea er regjerende ligamester og reddet ett poeng mot Liverpool lørdag etter en sen scoring.

London-laget på tredjeplass er imidlertid allerede 11 poeng bak suverene Manchester City, og Conte tror Pep Guardiolas sommersigneringer var avgjørende for å ta Manchester-laget til et nytt nivå. Han vet også at rivalen kan styrke seg ytterligere neste sommer, om ikke allerede i januar.

– Manchester City er utrolig. Jeg synes laget er veldig sterkt. Også forrige sesong var Manchester City et fantastisk lag. Etter at de fikk tak i spillerne de ønsket på overgangsmarkedet, har de forbedret seg mye, sier Conte og fortsetter:

– De kan handle i januar også, kanskje. På grunn av det bør vi være bekymret, for vi ønsker å konkurrere med Manchester City. Vi må jobbe og gjøre de beste avgjørelsene på overgangsmarkedet.

Chelsea-målvakt Thibaut Courtois mener at det hektiske vinterprogrammet kan vise seg å være vanskelig for City-laget. Kanskje kan det føre til at utfordrerne igjen blir invitert inn i gullkampen.

– Vi må bare være der og fortsette å vinne. Forhåpentligvis knapper vi innpå, og så går vi forbi mot slutten av sesongen. Men for øyeblikket er det det beste laget i ligaen, og de avgir sjelden poeng.

Hans lagkamerat Victor Moses er tilbake fra skade, noe som betyr at den eneste skadebekymringen for London-laget er Michy Batshuayi, Charly Musonda og Kenedy. Ingen av de tre er imidlertid faste på laget.

Chelsea møter Swansea hjemme onsdag, mens Manchester City tar imot Southampton.

Personvernpolicy