Pardew aktuell som ny WBA-manager

Alan Pardew (t.v.), her fra sin tid som Newcastle-manager, er aktuell som ny sjef i WBA. Bildet er fra oppgjøret mot Cardiff City da Ole Gunnar Solskjær var manager der.
Alan Pardew (t.v.), her fra sin tid som Newcastle-manager, er aktuell som ny sjef i WBA. Bildet er fra oppgjøret mot Cardiff City da Ole Gunnar Solskjær var manager der. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix

Tidligere Newcastle- og Crystal Palace-manager Alan Pardew er i samtaler med WBA om den ledige managerjobben.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Alan Pardew, som i desember i fjor fikk sparken som Crystal Palace-manager, er aktuell som ny manager i West Bromwich.

Det bekrefter han selv til Sky Sports.

– Jeg kan ikke si så mye, men jeg har hatt samtaler med klubben. Det er en attraktiv jobb, så får vi se hvor det bærer, sa Pardew.

WBA sparket tidligere denne måneden Tony Pulis fra manager-stolen og assistentmanager Gary Megson leder laget fram til en endelig erstatter er på plass. Det kan fort bli Pardew, men han vil ikke si om det er opp til han eller ikke om han blir ny WBA-manager.

– De har kvaliteter og kanskje de burde gjøre det bedre en hva de gjør nå. Dybden i laget gjør at det er muligheter for forbedring.

WBA ligger på 17.-plass i Premier League med elleve poeng, ett poeng over West Ham som ligger under streken. West Bromwich, som i helgen spilte 1-1 mot Tottenham, møter Newcastle tirsdag før Crystal Palace venter til helgen.

Personvernpolicy