Meny

Zuccarello involvert i to mål for Rangers

Mats Zuccarello (t.v.) var henvist til tredjerekka, men fikk likevel to målpoeng da New York Rangers slo Ottawa Senators 3-0. Her er han fra en annen kamp. Foto: Frank Franklin II / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mats Zuccarello følte ikke han spilte bra, men bidro likevel med to assist da New York Rangers slo Ottawa Senators 3-0 i NHL.

Etter tap i de to siste kampene kunne Rangers igjen juble for seier da newyorkerne fikk canadisk besøk i Madison Square Garden søndag.

Første periode var målløs, men drøyt fire minutter ut i midtperioden sørget Kevin Hayes for hjemmelagets første mål.

I tredje periode dro Rangers til med to scoringer til, og Zuccarello var involvert i begge. Først da han var tredje siste på pucken i forkant av Michael Grabners mål etter 44.52.

I tredjerekka

Deretter hadde nordmannen en ny assist to og et halvt minutt før kampslutt. Mika Zibanejad fikk æren av å sette inn 3-0.

Zuccarello spilte drøyt 18 minutter på isen. I søndagens kamp ble han henvist til tredjerekka av Rangers-trener Alain Vigneault. Han spilte sammen med J.T. Miller og Michael Grabner.

– Jeg ser ikke på det som en degradering. Vi har ingen soleklar førsterekke i dette laget, men fire gode rekker, sa Zuccarello Nettavisen etter kampen.

16 målpoeng

Hittil i sesongen står 30-åringen med 16 målpoeng på 21 kamper, men han har kun scoret tre ganger. Han var ikke fornøyd med eget spill mot Ottawa Senators.

– Jeg har ikke hatt så veldig flyt, og så har jeg heller ikke spilt på mitt beste. Jeg synes ikke at jeg spilte så bra i dag, men jeg fikk to poeng. Så er det andre kamper hvor jeg spiller bra og ikke får poeng. Jeg måler ikke spillet mitt i poeng. Det juger litt innimellom.

Etter seks strake seirer sto Rangers med tap i sine to siste kamper før søndagens møte med Senators. Onsdag i forrige uke ble Zuccarello og co. slått 6-3 av Chicago Blackhawks, mens det fredag ble 0-2 mot Columbus Blue Jackets.

Populært