Zuccarello involvert i to mål for Rangers

Mats Zuccarello (t.v.) var henvist til tredjerekka, men fikk likevel to målpoeng da New York Rangers slo Ottawa Senators 3-0. Her er han fra en annen kamp. Foto: Frank Franklin II / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Mats Zuccarello følte ikke han spilte bra, men bidro likevel med to assist da New York Rangers slo Ottawa Senators 3-0 i NHL.

Etter tap i de to siste kampene kunne Rangers igjen juble for seier da newyorkerne fikk canadisk besøk i Madison Square Garden søndag.

Første periode var målløs, men drøyt fire minutter ut i midtperioden sørget Kevin Hayes for hjemmelagets første mål.

I tredje periode dro Rangers til med to scoringer til, og Zuccarello var involvert i begge. Først da han var tredje siste på pucken i forkant av Michael Grabners mål etter 44.52.

I tredjerekka

Deretter hadde nordmannen en ny assist to og et halvt minutt før kampslutt. Mika Zibanejad fikk æren av å sette inn 3-0.

Zuccarello spilte drøyt 18 minutter på isen. I søndagens kamp ble han henvist til tredjerekka av Rangers-trener Alain Vigneault. Han spilte sammen med J.T. Miller og Michael Grabner.

– Jeg ser ikke på det som en degradering. Vi har ingen soleklar førsterekke i dette laget, men fire gode rekker, sa Zuccarello Nettavisen etter kampen.

16 målpoeng

Hittil i sesongen står 30-åringen med 16 målpoeng på 21 kamper, men han har kun scoret tre ganger. Han var ikke fornøyd med eget spill mot Ottawa Senators.

– Jeg har ikke hatt så veldig flyt, og så har jeg heller ikke spilt på mitt beste. Jeg synes ikke at jeg spilte så bra i dag, men jeg fikk to poeng. Så er det andre kamper hvor jeg spiller bra og ikke får poeng. Jeg måler ikke spillet mitt i poeng. Det juger litt innimellom.

Etter seks strake seirer sto Rangers med tap i sine to siste kamper før søndagens møte med Senators. Onsdag i forrige uke ble Zuccarello og co. slått 6-3 av Chicago Blackhawks, mens det fredag ble 0-2 mot Columbus Blue Jackets.