Vålerenga slo Odd på hjemmebane

Spiller Ivan Tarek Fjellstad Näsberg (VIF) og Olivier Occean (Odd) prøver å få tak i fotballen. Til venstre Enar Jaager (VIF) og Chidera Ejuke bak til høyre. Foto: Mariam Butt / NTB scanpix.

Vålerenga vant 2-0 over Odd på hjemmebane i Eliteserien i fotball for menn søndag.

VIF tok ledelsen da Chidera Ejuke scoret etter bare åtte minutter. 19-åringen står med fire mål i år. Lagene gikk i garderoben etter første omgang på stillingen 1-0 til Vålerenga.

Fire minutter etter hvilen doblet Magnus Lekven ledelsen til Vålerenga.

Herman Stengel (VIF) og John Kitolano (Odd) fikk begge gult kort.

Tore Hansen var dagens dommer på Intility Arena. 12.236 tilskuere hadde tatt turen.

26. november skal Vålerenga møte Sogndal, og Odd møter Rosenborg.