Jesus og De Bruyne sørget for City-seier

Manchester City vant 2-0 borte mot Leicester i Premier League lørdag. Foto: AP Photo/Rui Vieira/NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Manchester City fortsetter å herje i Premier League og vant lørdag 2-0 borte mot Leicester.

Pep Guardiolas menn er fortsatt ubeseiret etter 12 seriekamper. Lørdag var det Leicester som fikk unngjelde, da Gabriel Jesus og Kevin De Bruyne sørget for Citys tomålsseier.

Manchester-laget tok tidlig føringen i kampen og trillet ball, mens Leicester la seg bakpå. Leicesters taktikk holdt i 45 minutter. Da ble David Silva spilt gjennom av Sterling. Silva fant Gabriel Jesus som enkelt sendte ballen inn i tomt mål, og sendte bortelaget i føringen til pause.

I annen omgang tok det ikke mer en fire minutter før ballen igjen lå bak Kasper Schmeichel i Leicester-målet. Leroy Sané fant Kevin De Bruyne som la ballen til rette, og sendte den kontant i mål.

Serielederen lekte seg til tider mot Leicester, men klarte ikke få flere ballen bak Leicesters danske keeper. Dermed ble det med to mål, men det holdt likevel til tre komfortable poeng borte mot Claude Puels mannskap.

Manchester City har nå vunnet 11 av 12 kamper i serien, og er nå oppe i 34 poeng av 36 mulige. Neste runde tar Manchester City turen til Huddersfield, mens Leicester møter West Ham borte.