Beveget Neymar ba om slutt på "løgnhistorier"

Neymar i aksjon i fredagens landskamp mot Japan. Etterpå var han på gråten da han snakket ut om alt som skrives om ham og presset han er under. Foto: Michel Spingler, AP / NTB scanpix
Neymar i aksjon i fredagens landskamp mot Japan. Etterpå var han på gråten da han snakket ut om alt som skrives om ham og presset han er under. Foto: Michel Spingler, AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Neymar kjempet mot gråten da han fredag ba om slutt på medienes "usanne historier" om at han er på kant med PSG-trener Unai Emery og spissmakker Edinson Cavani.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Jeg vil be dere om å stoppe å skape historier som ikke er sanne. Jeg vil si hva jeg mener. Jeg har ingen problemer i klubben min. Det jeg ikke liker er alle disse løgnhistoriene om meg, sa han.

Han gjorde det klart at den enorme medieoppmerksomheten tynger ham og sa at han ofte har dårlige dager.

Neymar uttalte seg etter Brasils 3-1-seier over Japan på Lilles bane i Villeneuve-d'Ascq.

– Jeg kom til Paris Saint-Germain fordi jeg ønsket det, og ting går veldig bra. Jeg trives, og jeg er veldig motivert. Jeg ønsker alltid å yte mitt beste på banen, sa han.

– Det som plager meg er at det stadig dukker opp historier om at jeg har problemer med treneren og med Cavani. Det er ikke virkelig, det er ikke sant.

Snakket ut

Neymar ble hentet fra Barcelona i august for verdensrekordsummen 222 millioner euro. Han insisterer på at Emery tok godt imot ham.

– Treneren ønsket å ha meg i laget. Vi satte oss ned sammen. Jeg sa at jeg ville hjelpe ham, og han sa at han skulle hjelpe meg å oppnå mine karrieremål og lagets mål, sa Neymar.

Da Neymar og Cavani var uenige om hvem som skulle ta et straffespark i september, førte det til mange spekulasjoner om at de ikke kommer overens. Ifølge Neymar stemmer det ikke.

Han tok to straffespark mot Japan fredag og scoret på det ene.

Neymar sa at han har snakket om situasjonen sin med landslagssjef Tite og sportssjef Edu.

Dårlige dager

– Vi hadde en prat fordi jeg plages av disse historiene som dukker opp daglig. Jeg er menneskelig. Jeg gråter. Jeg kan ha dårlige dager. Jeg ønsker bare å ha det bra, ikke skape trøbbel for noen, sa han.

– Alle holder øye med meg og venter at jeg skal være perfekt, men det er jeg ikke. Jeg er bare 25 år gammel, og jeg har mye å lære. Jeg har gjort feil og vil gjøre det igjen, men jeg ønsker å gjøre så godt jeg kan.

Tite forstår hvordan Neymar har det.

– Folk har sagt at jeg har problemer med Neymar, men det er ikke sant. Det sies mye som ikke stemmer. Mitt forhold til ham er meget bra, sa landslagssjefen.

Neste oppgave for Brasil er landskamp mot England på Wembley onsdag.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden