Meny

Spartas Svendsen fikk 20 kampers utestengelse

Spartas Didrik Nøkleby Svendsen (til høyre) får seg en smell av Storhamars Magnus Eikrem Haugen i en sluttspillkamp forrige sesong. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Spartas Didrik Nøkleby Svendsen er ilagt 20 kampers karantene etter masseslagsmålet mellom Sparta og Lillehammer søndag.

Spartas Tommy Kristiansen er utestengt i én kamp for deltakelse i det samme slagsmålet.

– Det er jo en streng straff, men det jeg gjorde var langt over grensen. Jeg har sett TV-bildene, og det ser voldsomt ut. Så jeg tar egentlig bare straffen som en mann og skal komme styrket ut av dette, sier Svendsen til TV 2 Sporten.

Svendsen sier at han tar den straffen han får. Sparta skal heller ikke ha planer om å anke utestengelsen.

Frisk Askers Cato Cocozza er også utestengt for en forseelse i den samme serierunden. Han fikk åtte kampers karantene for en takling mot Stjernens Marcus Bryhnisveen. Han kom inn som tredjemann i en duell og traff Stjernen-spilleren i hodet. Situasjonen oppsto på stillingen 7-3 til Stjernen i 3. periode. Cocozza fikk matchstraff av dommerne og gikk rett i garderoben.

Cocozza reagerer kraftig på dommen.

– Det er et skikkelig slag i ansiktet. Sammenlignet med andre hendelser denne sesongen, så hadde jeg aldri forventet såpass streng straff, sier Cocozza til Budstikka.

Denne høsten har det vært en rekke harde og skumle hendelser i eliteserien, og flere har etterlyst strengere straffer.

Populært