Kirkevold vil følge magefølelsen etter suksessen

Pål Alexander Kirkevold på torsdagens pressemøte før landskampen mot Makedonia lørdag. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
Pål Alexander Kirkevold på torsdagens pressemøte før landskampen mot Makedonia lørdag. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Norges ferske landslagsspiss Pål Alexander Kirkevold vil følge magefølelsen med hensyn til egen framtid når kontrakten med danske Hobro går ut til sommeren.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Det er litt surrealistisk. Det har gått sinnssykt fort, med det gjør det ofte i fotball, sier Pål Alexander Kirkevold til NTB etter å ha fått sjansen til å vise seg fram på det norske landslaget.

Landslagstrener Lars Lagerbäck ønsker ikke å røpe om Kirkevold får starte mot Makedonia, og at startelleveren ikke er klar før fredag kveld. Men det ligger i kortene at 26-åringen får sjansen til å vise seg fram for Norges A-landslag etter å ha scoret i 11 kamper på rad for Hobro i den danske eliteserien.

– Lager man så mange mål er det en kvalitet, uansett hvilken liga man spiller i, sier Lagerbäck som er spent på om Kirkevold kan fortsette å levere også på internasjonalt nivå.

Om Kirkevold, som har kontrakt til sommeren, blir værende i Danmark eller ei vites ikke, men skal han forlate Hobro ønsker han å gå til en klubb der han får tillit.

– Det hjelper ikke å dra til Premier League hvis man sitter på benken og havner på andre- og tredjelaget, det er ikke noe gøy. Jeg prøver å følge magefølelsen og se hva som dukker opp, sier han.

Foreløpig har det ikke kommet tilbud fra noen klubber, men flere er interessert i spissen med en fortid i Sandefjord, Mjøndalen, Sarpsborg og HamKam.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden