Meny

Kirkevold vil følge magefølelsen etter suksessen

Pål Alexander Kirkevold på torsdagens pressemøte før landskampen mot Makedonia lørdag. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Norges ferske landslagsspiss Pål Alexander Kirkevold vil følge magefølelsen med hensyn til egen framtid når kontrakten med danske Hobro går ut til sommeren.

– Det er litt surrealistisk. Det har gått sinnssykt fort, med det gjør det ofte i fotball, sier Pål Alexander Kirkevold til NTB etter å ha fått sjansen til å vise seg fram på det norske landslaget.

Landslagstrener Lars Lagerbäck ønsker ikke å røpe om Kirkevold får starte mot Makedonia, og at startelleveren ikke er klar før fredag kveld. Men det ligger i kortene at 26-åringen får sjansen til å vise seg fram for Norges A-landslag etter å ha scoret i 11 kamper på rad for Hobro i den danske eliteserien.

– Lager man så mange mål er det en kvalitet, uansett hvilken liga man spiller i, sier Lagerbäck som er spent på om Kirkevold kan fortsette å levere også på internasjonalt nivå.

Om Kirkevold, som har kontrakt til sommeren, blir værende i Danmark eller ei vites ikke, men skal han forlate Hobro ønsker han å gå til en klubb der han får tillit.

– Det hjelper ikke å dra til Premier League hvis man sitter på benken og havner på andre- og tredjelaget, det er ikke noe gøy. Jeg prøver å følge magefølelsen og se hva som dukker opp, sier han.

Foreløpig har det ikke kommet tilbud fra noen klubber, men flere er interessert i spissen med en fortid i Sandefjord, Mjøndalen, Sarpsborg og HamKam.

Populært