Messi kjente ikke til Neymars ønske om overgang

Lionel Messi kjente ikke til at hans tidligere lagkamerat Neymar sitt ønske om overgang til PSG før i siste liten. Her er Messi han sammen Paco Alcacer. Foto: Manu Fernandez / AP / NTB scanpix
Lionel Messi kjente ikke til at hans tidligere lagkamerat Neymar sitt ønske om overgang til PSG før i siste liten. Her er Messi han sammen Paco Alcacer. Foto: Manu Fernandez / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Den argentinske fotballstjernen Lionel Messi sier til ESPN at han ikke var klar over Neymars ønske å bytte Barcelona ut med PSG før i siste øyeblikk.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Vi snakket hele tiden sammen inntil den siste dagen vår i USA, og vi visste ingenting, sa Messi i et intervju med den amerikanske sportskanalen ESPN.

– Neymar sa hele tiden at han ikke visste hva han skulle gjøre, sa Messi som spilte fire år sammen med Neymar i Barcelona-drakten.

Brasilianeren gikk i sommer fra Barcelona til Paris Saint-Germain for svimlende 2,1 milliarder kroner (222 mill. euro) etter at PSG benyttet seg av spillerens utkjøpsklausul i kontrakten med Barcelona.

Messi sa at noen av hans lagkamerater visste om den kommende overgangen på et tidligere tidspunkt.

– Vi forsøkte helt til det siste å snakke med ham, sa den 30 år gamle argentinske superstjernen.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden