Rangers forlenget seiersrekken i Zucca-jubileum

Mats Zuccarello spilte i natt sin 400. kamp i NHL. Foto: Frank Franklin II / AP / NTB scanpix
Mats Zuccarello spilte i natt sin 400. kamp i NHL. Foto: Frank Franklin II / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Mats Zuccarello spilte sin 400. NHL-kamp da New York Rangers slo Boston Bruins 4-2 onsdag. Det var lagets femte strake seier.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Rangers scoret sine tre første mål i løpet av seks minutter i den første perioden, og det holdt akkurat mot Bruins, som hadde overtaket mot slutten av kampen i Madison Square Garden.

Seieren over Bruins kom i Zuccarellos 400. NHL-kamp. Nordmannen sto ikke bak noen av nattens scoringer, og han var på isen i drøyt 15 minutter. 30-åringen har totalt 89 mål og 184 målgivende pasninger i sin NHL-karriere.

– Vi er tilbake, sa lagets stjernemålvakt Henrik Lundqvist.

– Vi slo an tonen i 1. periode med fysisk spill. Etter at de utlignet tok vi spillet vårt til et annet nivå og gutta spilte veldig bra. Det som ikke har fungert så bra for oss de første åtte-ni kampene denne sesongen har vi fått orden på, sa svensken til NHLs hjemmeside.

Kampens første scoring kom etter snaut ti minutter da Pavel Butsjnevitsj satte inn 1- 0. Bruins' David Pastrnak utlignet kun 20 sekunder senere, men så dukket Jimmy Vesey opp og scoret to mål på 29 sekunder da det var spilt 15 minutter. Det er like mange som han hadde gjort på de 16 første kampene denne sesongen.

I 2. periode skapte bortelaget flest sjanser, men ingen av lagene fikk nettkjenning. Sisteperioden ble åpnet med Bruins-scoring av Patrice Bergeron etter snaut sju minutter. Nærmere kom ikke Bruins poeng, og New York Rangers' femte strake seier var et faktum da Rick Nash satte inn 4-2 i åpent bur åtte sekunder før slutt.

Seieren var også Alain Vigneaults 200. som Rangers-trener.

- Vi må fortsette å stå på. Det er ingen hemmelig at det er artigere å være på isen, å trene og reise når vi vinner og gutta ler. Vi vil fortsette å le når vi vinner flere kamper, sa Lundqvist som reddet 31 skudd i kampen.

Neste kamp går også i New York. Lørdag er det Edmonton Oilers som gjester Madison Square Garden.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden