Meny

Hirscher kan rekke Levi-renn

Marcel Hirscher håper å starte søndagens slalåmrenn i finske Levi. Her er han i aksjon i storslalåm i Garmisch-Partenkirchen. Foto: Marco Tacca / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den skadde stjernealpinisten Marcel Hirscher er på bedringens vei og håper å rekke søndagens slalåmrenn i verdenscupen i finske Levi.

Hirscher pådro seg et brudd i ankelen under trening i august. Da ble det sagt at han ikke ville bli klar til slalåmåpningen i Levi, men nå opplyser teamet rundt Hirscher at rehabiliteringen går raskere enn ventet.

Den østerrikske slalåmspesialisten var tilbake på snø i midten av oktober, men måtte vente med skitreningen på grunn av smerter. På den siste leiren i Reiteralm var han derimot tilbake på ski og kjørte i en løype med porter.

Det opplyses fra den østerrikske leiren at Hirscher muligens kan starte på søndag, og at en avklaring vil komme i løpet av de neste dagene.

Hirscher har vunnet verdenscupen sammenlagt de siste seks sesongene. I tillegg har han hentet slalåmkula i fire av de fem siste sesongene.

Populært