Meny

Bjørn Helge Riise til storebror John Arne: – Tenk litt på ungene våre

John Arne og Bjørn Helge Riise har opplevd mye sammen. Både på og utenfor fotballbanen. Foto: Marius Simensen / NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Bjørn Helge Riise forteller at han gir beskjed hvis han synes at storebror John Arne går over streken.

John Arne Riise mener mye om mangt. Etter Aalesunds 0-4-tap mot Lillestrøm i Eliteserien sist uke, var ikke Riise nådig mot sine tidligere lagkamerater.

– Skulle ha filleristet enkelte utpå der om jeg spilte selv eller var trener! Total uakseptabel oppførsel fra enkelte! Burde skamme seg, skrev Riise på Twitter.

Meningene til storebror er Aalesund-spiller Bjørn Helge Riise vant til.

Sier ifra

– Hvis John Arne går for langt, så sier jeg fra. Iblant har jeg sagt: «Tenk litt på min situasjon. Og tenk litt på ungene våre, både mine og han Trond (Fredriksen, red.anm.) sine.» Men stort sett har jeg ingen problemer med at John Arne sier meningen sin. Det har han alltid gjort, det er sånn han er, forklarer han til VG.

Lillebror Riise forteller at meningene til broren er på John Arnes kappe.

– Jeg skjønner at folk fort kan tro at dette er mine meninger, men jeg blir aldri stresset av den grunn. Jeg skjønner at det kan se ut som «dette kommer fra meg». Men jeg kan uansett ikke påvirke hva folk tenker, sier Bjørn Helge Riise.

Saksøkt

Nylig ble John Arne Riise saksøkt av sin ekskone for å ha tappet deres felles datters konto.

Hun mener Riise urettmessig har tappet kontoen til barnet.

Den tidligere fotballproffen bestrider ikke at han har tatt penger ut av kontoen, men sier han ikke har gjort noe ulovlig eller straffbart.

Ifølge søksmålet skal Riise i perioden 7. desember 2016 til 19. mars i år har tatt ut 483.000 kroner gjennom ti forskjellige uttak.

Populært