Meny

Kamara og Columbus Crew til semifinalen i USA

Columbus Crew og Ola Kamara er klare for semifinalen i MLS-sluttspillet. Her scorer Kamara mot Orlando City tidligere i høst. Foto: Jacob Langston / Orlando Sentinel via AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ola Kamaras Columbus Crew tapte 0-2 for New York City natt til mandag, men tok seg videre til semifinalen i MLS-sluttspillet med 4-3 sammenlagt.

Tidligere Valencia- og Barcelona-stjerne David Villa scoret kampens første mål på et straffespark etter 16 minutter. Andraz Struna la på til 2-0 for hjemmelaget etter hvilen, men Columbus Crew holdt unna den siste drøye halvtimen og er dermed videre i MSL Cup.

– Det er en fantastisk følelse å gå videre. Sesongen blir bare bedre og bedre hele tiden, sier Ola Kamara til VG.

Med 4-1-seieren fra første kamp, der Kamara scoret ett av målene, endte det med 4-3 sammenlagt for Columbus Crew og avansement til semifinalen. Ifølge ESPN var Kamara anonym på et lag som slet med presisjonen og rytmen i spillet.

I semifinalen skal Columbus Crew møte Toronto, som slo New York Red Bulls på bortemålsregelen. Første kamp mellom lagene spilles 21. november. Vinneren over to kamper møter vinneren fra Western Conference til en avgjørende finale 9. desember.

Kamara er med andre ord kun få kamper fra å bli første nordmann som vinner turneringen, noe 28-åringen sier i så fall vil bli det største han har gjort.

– Men vi må vinne mot et utrolig bra lag i Eastern Conference-finalen først. Hvis vi gjør det, kan jo alt selvfølgelig skje i en MLS-finale, sier han til avisen.

Populært