Meny

Tidligere fotballproff ble dansk lottomillionær

Tommy Bechmann (nummer 9) er nybakt lottomillionær. Her er dansken fra tiden i Sønderjyske mot Strømsgodset i en kamp i europaligakvalifiseringen. Foto: Frank Cilius / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den tidligere bundesligaproffen Tommy Bechmann fikk litt av en gladnyhet på ferie i Spania. I helgen vant han over 6 millioner kroner i dansk lotto.

Det skriver Ekstra Bladet. Bechmann var en av fire heldige lottospillere som hadde sju rette i lørdagens trekning. Hver og en innkasserte 5 millioner danske kroner. I norske kroner tilsvarer det 6,4 millioner.

– Det var en helt klassisk lottokupong som vi har spilt trofast de siste ti årene. De samme tallene … Våres og barnas fødselsdatoer. Den ble endret litt for tre år siden da vi fikk vårt tredje barn, forteller Bechmann.

35-åringen har ikke bestemt seg for hva han skal bruke pengene på.

– Det vil nok føre til at vi reiser på litt bedre reiser. Til vinteren blir det i hvert fall litt mer ut av reisen enn hva som var planlagt, sier han til Ekstra Bladet.

Bechmann la opp som fotballspiller ved årsskiftet. Han har spilt for klubber som AaB, Esbjerg og Sønderjyske samt de tyske klubbene Bochum og Freiburg. I dag er han fotballekspert for Eurosport.

Populært