Kamara-scoring da Columbus Crew slo New York City i MLS-kvartfinalen

Den norske angriperen Ola Kamara scoret etter bare seks minutter og verten Columbus Crew vant dermed 4–1 over New York City i tirsdagens playoff i Major League Soccer. Her har han ballføringen i kamp med Alexander Ring fra New York City Foto: AP / Jay LaPrete / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Ola Kamara scoret i sjette minutt da hans Columbus Crew sikret seg et godt utgangspunkt med 4-1 over New York City i MLS-sluttspillets kvartfinale.

Men kampens første scoring sto Kamara for da han med høyrefoten da han sendte et skudd av gårde nede i venstre hjørne etter seks minutter.

Etter pause fikk New Yorks Alexander Callens rødt kort, og Columbus Crew la på til 2-0 og 3-0 etter scoringer av Artur og Justin Meram. Lagets tredje scoring ble assistert av Kamara.

Tidligere Valencia-, Barcelona og Atletico Madrid-spiller David Villa reduserte for gjestene, men Harrison Afful la på til 4-1 på overtid.

Kommende søndag skal den avgjørende andre kampen i kvartfinalen spilles i New York. Vinneren går videre til Eastern Conference-finalen mot enten New York Red Bulls eller Toronto.

Laget hans spilte for et lidenskapelig publikum som brølte «Save the Crew» under store deler av kampen, et spark til eieren Anthony Precourt som har kunngjort at han vil flytte klubben fra Columbus i Ohio i 2019, sannsynligvis til Austin i Texas.