Meny

Kroatia sparket landslagssjefen før skjebnekamp

Ante Cacic ledet Kroatia for siste gang fredag. Dagen etter 1-1-kampen mot Finland fikk han sparken. Foto: Darko Bandic / AP / NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kroatias svake 1-1-kamp mot Finland var dråpen som fikk begeret til å renne over for Ante Cacic' tid som landslagssjef. Cacic erstattes av Zlatko Dalic.

Cacic har høstet mye kritikk etter Kroatias svake prestasjoner den siste tiden. Etter det overraskende uavgjortresultatet mot Finland fredag gikk blant andre Real Madrid-spiller Luka Modric ut i mediene og kritiserte situasjonen i laget.

– Dalic er den nye treneren og kommer til å ha ansvaret borte mot Ukraina i den siste kampen. Vi har bare tatt fire poeng på de siste fire kampene, så vi hadde ikke noe valg, sa fotballpresident i Kroatia, Davor Suker, på en pressekonferanse i Zagreb.

Etter poengtapet mot Finland må Kroatia vinner eller spille uavgjort mot Ukraina for å sikre omspill om VM-sluttspillet. For å gå direkte til VM i Russland kreves det både Kroatia-seier og islandsk poengtap mot tabelljumbo Kosovo.

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært