Storseier sendte Manchester City på tabelltopp

Leroy Sané tegnet seg på scoringslisten da Manchester City slo Crystal Palace 4-0 i Premier League lørdag. Foto: Nick Potts / AP

Crystal Palace yppet seg innledningsvis mot Manchester City, men var fullstendig sjanseløse da Pep Guardiolas mannskap giret opp og til slutt sikret 4-0-seier.

Roy Hodgsons mannskap kunne kommet under tidlig i første omgang da både Nicolás Otamendi og Fernandinho hadde store muligheter uten at de klarte å sette ballen i mål.

Etter 20 minutter kunne gjestene tatt en oppsiktsvekkende ledelse da Ruben Loftus-Cheek drev framover, men hans skudd endte til slutt i stolpen.

Samme mann fikk en ny stor sjanse etter 28 minutter som han ikke maktet å omsette i mål, men derfra og inn handlet alt om Manchester City.

Sané-scoring like før pause

Hjemmelaget tok ledelsen ett minutt før ordinær tid i førsteomgang da David Silva følsomt sendte Leroy Sané på løp inne i Palace sin sekstenmeter.

Sané brukte først et touch på å lure Scott Dann opp i pølseboden før han kontrollert rullet ballen i mål under keeper Wayne Hennessey.

Etter pause handlet det kun om ett lag, og spørsmålet ble til slutt hvor stor seieren ville bli.

Raheem Sterling avsluttet en glimrende kontring med å øke til 2-0 etter 51 minutter, og samme mann la på til 3-0 kun åtte minutter senere.

Sergio Aguero fikk ballen til høyre inne i bortelagets sekstenmeter og slo ballen flatt inn foran mål. Der ventet Sterling som fikk en enkel jobb med å sette inn sitt andre for dagen.

Tabelltopp

Etter 79 minutter var det endelig Aguero sin tur til å tegne seg på scoringslisten. Spissen, som hadde fem mål i Premier League før kampen, fikk servert et perfekt innlegg fra Sané og headet inn 4-0.

Resultatet gjør at Manchester City inntar tabelltopp i Premier League med 16 poeng, takket være bedre målforskjell enn byrival Manchester United.

For Crystal Palace fortsetter den elendige sesongstarten. Laget er helt sist med null poeng etter seks kamper.