Conte ikke bekymret tross liten stall

Antonio Conte er tydelig på at Chelsea-stallen er for liten, men er klar til å kjempe med de spillerne han har. Foto: Frank Augstein, AP / NTB scanpix
Antonio Conte er tydelig på at Chelsea-stallen er for liten, men er klar til å kjempe med de spillerne han har. Foto: Frank Augstein, AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Antonio Conte har gjort det klart at Chelsea trenger flere spillere, men understreker at det ikke vil være krise om ytterligere forsterkninger uteblir.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Italieneren har flere ganger i sommer sagt at Chelsea har en for liten stall til å kjempe på flere fronter. Denne sesongen skal den regjerende Premier League-mesteren også gi seg ut i mesterligaen.

London-laget har hentet profiler som Álvaro Morata og Tiemoue Bakayoko, men en rekke spillere har samtidig forlatt Stamford Bridge. Blant dem er John Terry og Nemanja Matic. I tillegg er det stor usikkerhet rundt stjernespissen Diego Costas framtid.

– Klubben prøver å gjøre så godt den kan. Jeg er ikke bekymret, og jeg er klar for å kjempe med de spillerne vi har. Det er viktig for oss å konsentrere oss om jobben vår og trene riktig hver dag. Det finnes ingen unnskyldninger, sa Conte, ifølge BBC , etter lørdagens overraskende 2-3-tap hjemme mot Burnley i serieåpningen.

Chelsea fikk tidlig Gary Cahill utvist. Det utnyttet Burnley og skaffet seg en tremålsledelse til pause. Contes pauseprat så ut til fungere for hjemmelaget. Med ti mann presset Chelsea gjestene hardt, og de var ikke langt unna å kjempe seg til poeng.

Morata og David Luiz scoret hvert sitt mål, men det ble bare med Chelseas to reduseringer. På tampen måtte blåtrøyene spille med ni mann som følge av Cesc Fàbregas' utvisning (to gule kort).

Chelseas neste kamp er borte mot byrival Tottenham på Wembley førstkommende søndag.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden