Solbakken fortsatt uten hjemmeseier med FCK

FC Københavns trener Ståle Solbakken måtte innse at det ikke ble mer en ett poeng mot Horsens lørdag. Kampen i Parken endte 1-1. Foto: Ólafur Steinar Gestsson / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Ståle Solbakkens FC København måtte nøye seg med ett poeng etter å ha spilt 1-1 mot Horsens i den danske superligaen lørdag.

Det skurrer litt for Ståle Solbakkens FC København om dagen. Lørdag ble det kun ett poeng mot Horsens hjemme i parken.

Uavgjortresultatet betyr at FCK kun ligger på sjuendeplass på tabellen, seks poeng bak ledende Nordsjælland etter fem kamper. Solbakken har fortsatt til gode å vinne på hjemmebane denne sesongen.

I kampen mot Horsens var det bortelaget som kom best i gang og gikk til pause med en 1-0-ledelse.

Solbakken satte innpå en ekstra angriper i Federico Santander etter pause og la om til en mer offensiv formasjon. Formasjonsgrepet ble belønnet med mål ved innbytteren etter 77 minutter.

Etter dette presset hovedstadslaget på for et seiersmål, men gjestene forsvarte det ene poenget ut kampen. Poenget førte Horsens opp på andreplass i den danske superligaen.