Meny

Mathias Normann fikk treårskontrakt med Brighton

Mathias Normann har inngått en treårsavtale med Premier League-laget Brighton. Foto: Mats Torbergsen / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mathias Normann (21) er offisielt klar for den nyopprykkede Premier League-klubben Brighton.

Midtbanespilleren forlater dermed 1. divisjonsklubben Bodø/Glimt til fordel for en utenlandskarriere. Normann har skrevet under en treårskontrakt med den engelske sørkystklubben.

– Vi er glade for å ha hentet Mathias til klubben. Han er en talentfull og allsidig spiller, og han har allerede bra erfaring med å spille A-lagsfotball i Norge, sier Brighton-manager Chris Hughton til klubbens nettsted.

Les også:  Avis: Glimt-profil til Premier League

Overgangssummen blir ikke nevnt, men prislappen skal ligge på rundt 13 millioner kroner, ifølge Bodø Nu.

– Dette er en god avtale alle veier, både for spiller og klubb. Det er veldig positivt at Bodø/Glimt som klubb selger en spiller til en av de beste ligaene i verden, sier daglig leder i Bodø/Glimt, Frode Thomassen, til klubbens nettsted.

– En slik internasjonal avtale er i seg selv en svært god tilbakemelding til det arbeidet vi gjør i klubben. Vi ønsker Mathias alt godt i sin nye tilværelse og er svært takknemlig for de bidragene han har gitt oss, avslutter Thomassen.

Les også:   Brighton rykket opp til Premier League

Normann har spilt sju seriekamper for Bodø Glimt så langt denne sesongen. Bodøværingene topper 1. divisjon.

21-åringen spilte totalt 42 kamper for nordlendingene og scoret tre mål.

Populært