Meny

Karsten Warholm tok sin annen strake Diamond League-seier på 400 m hekk

Karsten Warholm vant søndag 400 meter i Diamond League i Stockholm. Her er han avbildet da han slo sin egen norske rekord og vant 400 meter hekk på Bislett, Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
Karsten Warholm vant søndag 400 meter i Diamond League i Stockholm. Her er han avbildet da han slo sin egen norske rekord og vant 400 meter hekk på Bislett, Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
Karsten Warholm løp inn til 48,82 og vant 400 meter hekk i Diamond League-stevnet i Stockholm søndag.

Han ledet var start til mål, men forholdene på Stockholm stadion var ikke like ideelle som under Bislett Games. Det var blant annet kraftig motvind på bortre langside. Derfor var han 0,51 sekunder bak sin ferske norske rekord på 48,25.

Estlenderen Ramus Magi ble nummer to i løpet med 49,18, mens Yasmani Copello, som tok bronse i OL, tok tredjeplassen med 49,18.

Saken oppdateres

Les også:

Warholm slo sin egen norske rekord og vant på Bislett

Warholm våger ikke spekulere i tid

Karsten Warholm gikk ned med flagget til topps

Populært