Meny

Mann alvorlig skadd i sykkelvelt

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En mann er alvorlig skadd og kjøres til sykehus etter at han kjørte av veien og traff autovernet under et sykkelritt i Nordland.

Politiet i Nordland meldte lørdag ettermiddag på Twitter at flere personer var involvert i en sykkelvelt på Tverlandet. Nødetatene rykket ut til stedet, og veien ble en tid sperret av for annen trafikk enn utrykningskjøretøy.

Klokka 16.45 skriver politiet at en mann er alvorlig skadd, og at han kjøres til sykehus.

Vi fikk melding om flere skadde i forbindelse med et pågående sykkelritt. Skadegraden på de ulike er vi ikke kjent med ennå, sa operasjonsleder Tommy Bech i Nordland politidistrikt til NTB tidligere lørdag.

Han sa at de på daværende tidspunkt ikke hadde indikasjoner på at kjøretøy var involvert i hendelsen, som skal ha skjedd i en rundkjøring i en nedoverbakke.

Klokka 16.55 meldte politiet om nok en sykkelulykke i samme rundkjøring. Bech opplyser at nok en person har kjørt av veien.

Vedkommende kjøres til sykehuset i Bodø. Skadeomfanget er ukjent, men ifølge operasjonsleder var syklisten ved bevissthet da vedkommende ble hentet.

Bech sier politiet nå setter ut en post for å sørge for at deltakerne i det pågående Midnattsolrittet demper farten inn mot den aktuelle rundkjøringen.

– Det er fine forhold på stedet, sier Bech.

Populært