Meny

Daily Express: – Zlatan ferdig i United

Zlatan Ibrahimovic med krykker etter at lagkameratene i Manchester United vant europaligafinalen. Nå skal svensken ha fått beskjed om at hans tid i klubben er over. Foto: Pontus Lundahl, TT / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Zlatan Ibrahimovic har fått beskjed om at Manchester United ikke vil tilby ham ny kontrakt når hans avtale løper ut ved månedsskiftet, skriver Daily Express.

Den britiske avisen viser til ikke navngitte kilder i klubben. De hevder at det ville være økonomisk galskap å forlenge en avtale som gir 35-åringen en ukelønn på nesten 4 millioner kroner all den tid kneskaden hans ventes å koste ham halve neste sesong.

Ibrahimovic har hatt over 200 millioner kroner i årslønn i United. Han scoret 28 mål på 46 kamper og hjalp klubben å vinne Community Shield og ligacupen. Han pådro seg en alvorlig skade i kvartfinalen i europaligaen og mistet resten av sesongen.

Svensken var på plass for å støtte lagkameratene da United vant europaligafinalen i Solna og sikret seg plass i mesterligaen, men han får ikke selv være med på det.

Ifølge Daily Express sluttet bookmakeren William Hill fredag å ta imot veddemål på om svensken blir eller ikke, etter at flere store spill på Zlatan-exit ble plassert i Manchester.

Spillerens agent Mino Raiola har også uttalt seg i retning av at Zlatans United-karriere er over. Nå skal manager José Mourinho og den øvrige klubbledelsen ha rettet sine øyne mot andre spisser, som Romelu Lukaku, Álvaro Morata og Andrea Belotti.

En annen United-spiss på vei ut er Wayne Rooney, som søndag spiller det som kan bli hans siste hjemmekamp på Old Trafford. Det skjer i testimonialkampen for Michael Carrick.

Populært