Meny

Lillebror Riise blir fotballekspert

ÅLESUND 20170430. Eliteserien fotball 2017: Aalesund – Tromsø. Aalesunds Bjørn Helge Riise feirer 1–1 i eliteseriekampen i fotball mellom Aalesund og Tromsø på Color Line Stadion. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Aalesund-spilleren Bjørn Helge Riise (33) skal vikariere som fotballekspert for Eurosport mens han venter på at ryggplagene skal gi seg.

Riise har vært satt ut av spill med en prolaps siden i slutten av april.

– Jeg har fått bekreftet prolaps i ryggen og det er selvfølgelig veldig kjedelig. Nå skal vi prøve behandling neste uke for å se om det vil hjelpe, og om prolapsen vil kunne trekke seg tilbake etter hvert. Hvor lang tid det eventuelt tar varierer veldig fra person til person. Hvis ryggen ikke responderer på behandlingen, blir det operasjon. Derfor er det svært usikkert når jeg er tilbake på fotballbanen, sier Riise til Eurosport.no.

Sunnmøringen sier han er glad for å kunne jobbe som ekspert siden han ikke er i stand til å spille selv.

– Jeg er veldig interessert i fotball, og syns det er utrolig kjedelig å sitte å se på at lagkameratene mine og andre forbereder seg til kamp. Dette er en super måte å holde seg innenfor miljøet og få være med på kamper. Jeg tror det blir veldig moro, sier Riise.

Bjørn Helge Riise spilte sin siste eliteseriekamp 30. april. Da ble han byttet inn i det 54. minutt i kampen som Aalesund vant 3–1 over Tromsø. Sju minutter etter innbyttet utlignet til Riise til 1–1.

Populært