Kastet stein på Sarpsborg-keeperen

Sarpsborg 08s keeper Anders Kristiansen skal ha blitt kastet stein på under eliteseriekampen i fotball mellom Sarpsborg og Vålerenga på Sarpsborg stadion.
Sarpsborg 08s keeper Anders Kristiansen skal ha blitt kastet stein på under eliteseriekampen i fotball mellom Sarpsborg og Vålerenga på Sarpsborg stadion. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Sarpsborg-keeper Anders Kristiansen skal ha blitt truffet av en stein kastet fra tribunen under eliteseriekampen mot Vålerenga søndag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Det var mot slutten av første omgang at den spesielle episoden oppsto.

I kjølvannet av at Anders Trondsen satte inn hjemmelagets 2-0-scoring på et strålende langskudd skal steinen ha blitt kastet fra tribunen med Vålerenga-fans.

Over høyttaleranlegget ble det raskt opplyst at kasting av gjenstander kan medføre bortvisning fra arenaen.

– Jeg fikk det ikke med meg. Jeg hørte bare at dommeren snakket om en stein. Det er ikke bra hvis det stemmer. Vi får bare håpe den som har gjort det blir tatt, sa målscorer Trondsen da han ble intervjuet av Eurosport i pausen.

Sarpsborg-trener Geir Bakke reagerte også sterkt.

– Jeg synes selvsagt ikke noe om dette. Det er synd på den stakkars keeperen som skal ha hodet én vei og samtidig vet det kommer steiner bakfra. Det er nesten umenneskelig, sa han til Eurosport.

Spillet ble stoppet i flere minutter etter episoden.

– Det vi får opplyst om akkurat nå er at det har blitt kastet stein på keeperen til Sarpsborg, fortalte Eurosport-reporter Gunnhild Toldnes fra indre bane.

Reaksjonene har haglet på Twitter etter hendelsen: