Edvartsen får ikke dømme i lavere divisjon heller

Dommeren Svein Erik Edvartsen får ikke dømme på toppnivå. Foreløpig får den kontroversielle kamplederen heller ikke dømme på kretsnivå, melder VG.

Toppdommer Svein-Erik Edvartsen får heller ikke dømme i lavere divisjoner. Foto: Terje Pedersen / NTB Scanpix

Toppdommer Svein-Erik Edvartsen får heller ikke dømme i lavere divisjoner. Foto: Terje Pedersen / NTB Scanpix

Edvartsen (37) har selv tatt kontakt med Indre Østland Fotballkrets i håp om å få dømme i lavere divisjoner denne sesongen.

Erik Bekkevold, leder av dommerkomiteen i Indre Østland Fotballkrets (IØFK), sier at Edvartsen heller ikke får dømme 3. divisjon eller på et lavere nivå.

– Det ville vært litt søkt om vi skulle ha hevet oss over Norges Fotballforbund. Så lenge han er utestengt og saken fortsett er under kartlegging av NFF, vil ikke Edvartsen bli tildelt kamper. Vi gir ingen kamper før kartleggingen er ferdig og saken løst, sier Bekkevold til VG.

Han viser til dommerbråket, der blant annet en dommer følte seg mobbet av Edvartsen. Tirsdag gjorde TV 2 et intervju med Edvartsen, der han varslet at han vil endre sin væremåte.

Les også: Edvartsen: – Jeg legger meg flat og skal endre meg

Glad i sport? Prøv våre tippesider
I et kommersielt samarbeid med Norsk Tipping

Hva kan vi bli bedre på?

Dine synspunkter er viktige i vårt kontinuerlige arbeid med å forbedre Startsiden. Derfor ber vi deg bruke cirka 3 minutter på en kort spørreundersøkelse.

Ja, jeg kan delta
Nei takk

Hilsen oss i Startsiden