Drapsdømt NFL-stjerne hengte seg på cella

Aaron Hernandez ble onsdag funnet hengt i sin fengselcelle. Han sonet en livstidsdom for drap. Foto: Matt Stone / The Boston Herald / AP / NTB scanpix
Aaron Hernandez ble onsdag funnet hengt i sin fengselcelle. Han sonet en livstidsdom for drap. Foto: Matt Stone / The Boston Herald / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Den tidligere NFL-stjernen Aaron Hernandez døde onsdag etter å ha hengt seg på fengselscellen. Han sonet en livstidsdom for drap.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Det opplyste en talsmann for fengselsmyndighetene i Massachusetts. Han ble brakt til sykehus, men livet sto ikke til å redde.

Fengselsmyndighetene opplyste videre at Hernandez satt i en alenecelle i Souza Baranowski Correctional-fengselet i Shirley. Han hengte seg selv ved å bruke et laken festet til cellevinduet.

Det ble også opplyst at han hadde forsøkt å blokkere celledøra med flere gjenstander.

Det var i april i 2015 at han ble funnet skyldig i å ha skutt og drept kompisen Odin Lloyd i 2013. Den tidligere New England Patriots-spilleren skal blant annet ha sett seg lei på at Lloyd stadig var sammen med folk idrettsstjernen mislikte.

Hernandez ble i 2014 siktet for et dobbeltdrap fra 2012, men han ble i forrige uke frikjent for disse tilfellene.