Sandefjord avgjorde etter pause mot Kristiansund

Flamur Kastrati scoret sitt fjerde mål da Kristiansund ble slått 2-0. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Sandefjord tok tre fortjente poeng med 2-0-seieren over Kristiansund. Målene kom i annen omgang etter en dødskjedelig førsteomgang.

Kampen i Sandefjord ble en utrolig kjedelig og sjansefattig oppgjør mellom de to nyopprykkede lagene. Det ble rapportert om både søvndyssende spill med hvor lagene nærmest trente på støttepasninger.

– Jeg er fornøyd med at det er første gang vi holder nullen. Ingen stor kamp, men vi får det vi vil ha, sa Sandefjord-trener Lars Bohinen til Eurosport.

Han mente at det ble spilt for mye på tvers i 1. omgang. Hans velvalgte i ord i garderoben i pausen gikk rett hjem hos spillerne. De kom på banen etter sidebytte med en helt annen innstilling. Etter hvert ble det også skapt en del sjanser.

Kastratis fjerde

Flamur Kastrati har vært et friskt pust hos de blåkledde. Etter 66 minutter ble han løpt over ende inne i feltet og dommeren var sikker i sin sak. Kastrati satte selv straffen i mål, og scoret sitt fjerde mål for sesongen.

Kastrati var usikker foran kampen på grunn av en kranglete lyske. Han ble byttet ut et snaut kvarter før slutt.

– Det er veldig gøy at klubben vil satse på meg. Jeg er blitt utrolig godt mottatt i den korte tiden jeg har vært her, sa Kastrati.

Hans erstatter André Sødlund var framme inne i feltet på en corner og satte 2-0 etter 78 minutter. Det var hans første mål på toppnivå.

Tålmodighet

– Tålmodighet har vært viktig for oss. Jeg synes vi klarte å holde matchplanen vår, sa Kristiansund-trener Christian Michelsen, men det var etter 1. omgang.

– Straffen snur kampen for oss, sa Michelsen.

Neste motstander for Sandefjord blir Kastratis tidligere klubb Strømsgodset. Kristiansund skal ut i en ny bortekamp. Denne gangen mot Sarpsborg.