Johansen-målgivende i Fulham-seier

Norges landslagskaptein, Stefan Johansen, slo den målgivende pasningen før Fulhams 3-1-scoring mot Aston Villa mandag. Foto: Peter Morrison / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Norges landslagskaptein, Stefan Johansen, spilte hele kampen og slo én målgivende pasning da Fulham vant 3-1 mot Aston Villa i engelsk mesterskapsserie mandag.

Den norske landslagsspilleren har spilt en viktig rolle i Fulhams jakt på comeback i Premier League, og noterte seg for sin åttende målgivende pasning for sesongen da han serverte Neeskens Kebano før Fulhams siste mål mot Aston Villa.

Ryan Sessegnon ga Fulham ledelsen etter 17 minutter, før Jack Grealish utlignet til 1-1 i starten av andre omgang, til tross for at Jonathan Kodjia fikk direkte rødt kort kun fem minutter etter Fulhams ledelsesmål.

Hjemmelaget på Craven Cottage utnyttet imidlertid overtallet etter 1-1-scoringen og mål av Sone Aluko og Kebano sikret 3-1-seier og tre nye poeng.

Johansen og co. klatrer til sjetteplass på tabellen med 73 poeng. Aston Villa er nummer 12.