Meny

City skuffet med 0-0 hjemme mot Stoke

Sergio Agüero og hans Manchester City klarte bare 0-0 hjemme mot Stoke onsdag. Foto: Owen Humphreys PA / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Manchester City misbrukte muligheten til å ta seg forbi Tottenham og innta 2.-plassen i Premier League med bare 0-0 hjemme mot Stoke.

Hjemmelaget stilte uten David Silva og Raheem Sterling fra start og framsto uvanlig tannløst. Silva ble satt inn i annen omgang, men greide ikke å vippe kampen Citys vei.

Mark Hughes' mannskap var bunnsolid i forsvar. Anført av stopperen Ryan Shawcross slapp ikke Stoke hjemmelaget til så ofte.

Faktisk hadde Stoke vel så gode sjanser som vertene og kunne godt ha ledet ved pause. Manchester City kom sterkere i annen omgang, men greide aldri å få ballen i mål.

Sterkt

– De spilte godt. Stoke er et veldig sterkt lag, sa City-manager Pep Guardiola.

– Vi slurvet med sistepasningen, men vi skapte nok sjanser til at vi burde ha vunnet. Vi må bare stå på. Om to og en halv dag er det kvartfinale i FA-cupen mot Middlesbrough, og så må vi reise til Monaco for å spille mesterliga.

Det var første gang City har gått målløs av banen i etter en hjemmekamp under Guardiola.

Stolt

Guardiolas mannskap er nå à poeng med Tottenham, men har 10 poeng opp til serieleder Chelsea. Stoke ligger på niendeplass med sine 36 poeng.

– Vi kunne godt ha tatt ledelsen i dag, og vi sørget for at de bare fikk noen få sjanser. Det er ikke mange som holder City til så få sjanser her, sa en stolt Mark Hughes.

Populært