Meny

Bendtner-overgangen: – Problemet er at det alltid er en pianobar rundt hjørnet

Nicklas Bendtner er klar for Rosenborg. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Nicklas Bendtners overraskende signering med Rosenborg gir garantert eliteserien i fotball overskrifter. – Scoop eller katastrofe, mener dansk fotballekspert.

Overgangen slo ned med et smell mandag. Avisen BTs sportsredaktør Morten Crone Sejersbøl skriver dette:

– Et potensielt scoop for Rosenborg hvis de gode intensjoner holder. For på sitt høyeste nivå skal han være for god for norsk fotball. En potensiell katatrofe hvis han føler seg for stor for lange vinterpauser, små fotballstadioner og dras mot pianobarer. Begge deler er fullt mulig.

– Den Nicklas Bendtner som i Parken dempet ballen på brystet og fluktet den videre i mål mot Portugal, er naturligvis for god for den norske eliteserien. Akkurat som den Bendtner som beltepisket en taxi på Nørrebro og kjøre beruset (1,75 i promille) mot kjøreretningen, er for liten til profesjonell fotball selv i Europas 25. beste liga.

– Nicklas Bendtner er på mange områder et godt selskap. Han kan virkelig sjarmere sine omgivelser. Men vi har hørt det for mange ganger, at nå skal ting bli bedre, til å tro det. Problemet er at det alltid er en flyplass eller en pianobar like rundt hjørnet. Også i Trondheim, fortsetter Crone.

Bendtner har en lang CV med utenomsportslige hendelser opp gjennom årene – blant annet råkjøring med bil, promillekjøring, voldstrusler og hærverk.

Rosenborg har hentet en mulig toppscorer i eliteserien, men også en mann det skal en del til for å holde styr på utenfor banen.

Populært