Meny

Ruud fortsetter klatringen på verdensrankingen

Casper Ruud har innkassert ny bestenotering på verdensrankingen med 128.plass. Foto: Felipe Dana / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det norske stortalentet Casper Ruud rykker fem plasser opp på verdensrankingen i tennis. 18-åringen går fra 133.- til 128.-plass. 

Det ble klart da ATP-rankingen ble oppdatert mandag. Topp seks er uforandret, med Andy Murray øverst, foran Novak Djokovic og Stan Wawrinka.

128.-plass er ny bestenotering for Casper Ruud, og han nærmer seg stadig målet om topp 100. Stjerneskuddet er Nordens beste tennisspiller for øyeblikket.

– Jeg er nærmere topp 100. Jeg skal være i Sør-Amerika en stund til før jeg vender hjem igjen, så jeg har en del muligheter, men det viktigste er å spille bra tennis. Poengene kommer med det, sa Ruud til NTB forrige uke.

Siden da har han samlet poeng i en ATP-turnering i São Paulo. Ruud ble utslått i 2. runde av rutinerte Federico Delbonis.

Ruud tar fatt på en ny turnering i Brasil allerede mandag ettermiddag. Nordmannen møter 17 år gamle Matias Soto i 1. runde av ATP Challenger-turneringen i Santiago.

Populært