Leicester-spiller benekter at han bidro til Ranieri-sparking

Marc Albrighton sier han ikke bidro til at Claudio Ranieri ble sparket som Leicester-manager.
Marc Albrighton sier han ikke bidro til at Claudio Ranieri ble sparket som Leicester-manager. Foto: Miguel Morenatti / AP
Artikkelen fortsetter under annonsen

Marc Albrighton er svært skuffet og lei seg etter spekulasjoner om at han skal ha bidratt til at Leicester sparket Claudio Ranieri som manager.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Ranieri ble sparket torsdag kveld, kun ni måneder etter at han førte Leicester til et helt sensasjonelt seriegull.

Rapporter i etterkant har gått ut på at Albrighton, kaptein Wes Morgan, Jamie Vardy og Kasper Schmeichel møtte klubbeierVichai Srivaddhanaprabha i etterkant av 1-2-tapet mot Sevilla i mesterligaen, noe som førte til Ranieri mistet jobben.

Det benekter Albrighton i en uttalelse, som er gjengitt i britiske Sky Sports.

– Jeg kommenterer sjelden pressehistorier, men jeg er veldig sint og lei meg for The Times sin artikkel samt andre spekulasjoner som insinuerer at jeg var involvert i diskusjoner eller møter vedrørende managerens avgang, heter det fra 27-åringen.

– Dette er fullstendig feil. Jeg hadde et godt forhold til manageren og har stor respekt for hva han oppnådde for klubben. Jeg snakket med han etter at han dro og takket han personlig for alt han har gjort for meg. I den verste tiden i min families liv, hjalp manageren meg til å oppnå noe jeg ikke i mine villeste fantasier trodde ville være mulig. Jeg vil aldri kunne være i stand til å takke han nok for alt han har hjulpet meg med å oppnå og all tilliten har vist meg. Han vet at jeg alltid gjorde mitt beste for ham.

Managerløse Leicester møter Liverpool mandag kveld.