Skogstad etter Løfshus-prat: – Vi må konsentrere oss om VM

Landslagssjef Vidar Løfshus var ikke til stede på pressekonferansene med sprintlagene onsdag formiddag.
Landslagssjef Vidar Løfshus var ikke til stede på pressekonferansene med sprintlagene onsdag formiddag. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Vidar Løfshus' sjef vil ha ro i rekkene når ski-VM starter torsdag. Langrennskomiteens leder Torbjørn Skogstad tok en skikkelig gjennomgang med Løfshus tirsdag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Den norske landslagssjefen har vært en småløs kanon i mediene den siste tiden. Og «ordkrigen» med svenske ledere har gått. Svenskenes bidrag er også solide.

Tirsdag måtte Skiforbundet gå ut å beklage noe av det Løfshus hadde sagt på et pressemøte. Det gjaldt TV 2 og Therese Johaug-saken.

– Jeg hadde en samtale med Løfshus tirsdag. Jeg vil ikke gå konkret inn på hva vi snakket om, men vi ble enige om konsentrere oss om et mesterskap som starter om få timer, sier Skogstad til NTB.

– Norge og Sverige har samarbeidet mye opp gjennom årene, blant annet med trenere. Etter det jeg har skjønt er det allerede gjort avtaler om møter mellom de to skiforbundene etter VM.

– Har dere blitt enig om en strammere mediestrategi når det gjelder uttalelser?

– Nei, men vi er jo klar over at det er en veldig gjennomslagskraft i dagens medieverden. Jeg var tirsdag på et møte i Oslo. Jeg satt så på flyet i to timer. Da jeg kom hjem var telefonen full av SMS-meldinger og mailer om denne saken, sier Skogstad.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Han synes åpenbart at det har blitt litt for mye av det gode de siste dagene.

Løfshus var ikke til stede på pressekonferansene med sprintlagene onsdag formiddag. Det er svært uvanlig at langrennssjefen ikke deltar på slike seanser.

Les også:

Northug refser eget team: – Vi var for dårlige hele gjengen

Northug om formsvikt: – Jeg var en kronidiot

Bjørgen: – Skremmende hvor fort 16 år går