City enkelt videre i FA-cupen

Manchester Citys Raheem Sterling kom på scoringslista mot Crystal Palace.
Manchester Citys Raheem Sterling kom på scoringslista mot Crystal Palace. Foto: Daniel Hambury / AP

Raheem Sterling, Leroy Sané og Yaya Touré scoret da Manchester City slo Crystal Palace 3-0 i FA-cupens fjerde runde lørdag.

Pep Guardiolas menn har hatt en nedadgående formkurve i Premier League med ett tap og et uavgjort på de to siste kampene, men viste tegn på bedring da laget sendte Premier League-kollega Crystal Palace ut av FA-cupen.

Raheem Sterling, Leroy Sané og Yaya Touré kom på scoringslisten for City på Selhurst Park.

Sterling satte inn det første etter 43 minutter da han skrudde på turboen etter å ha blitt sendt gjennom av David Silva, før han banket ballen lavt i mål.

Silva tok seg av serveringen etter 71 minutter også da han ga Sané sjansen. Tyskeren satte sikkert inn 2-0.

Yaya Touré avsluttet kvelden med å sikre 3-0-seier på et frispark på overtid.

Burnley tok seg også enkelt videre fra fjerde runde. Sam Vokes og Steven Defour sikret 2-0-seier mot Bristol City.

Blackburn vant oppskriftsmessig 2-0 mot Blackpool, Huddersfield vant 4-0 mot Rochdale, mens Middlesbrough sendte Accrington ut av FA-cupen etter å ha vunnet 1-0. Stewart Downing ble matchvinner.

Mer overraskende var det at Oxford City, fra engelsk 1. divisjon, slo ut mesterskapsserielaget Newcastle med 3-0.

Cupaskeladden Lincoln City (femte nivå i England) fortsetter å overraske. Lørdag vant de 3-1 mot Brighton, som holder til i mesterskapsserien.