Svensson lover Brækhus kamp, uansett når det blir

Klara Svenssomn sier at hun skal være klar uansett når kampen mot Cecilia Brækhus kommer til å gå. Hun sår tvil i sine uttalelser om at Brækhus virkelig er syk, eller om hun forsøker å psyke ut utfordreren. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix
Klara Svenssomn sier at hun skal være klar uansett når kampen mot Cecilia Brækhus kommer til å gå. Hun sår tvil i sine uttalelser om at Brækhus virkelig er syk, eller om hun forsøker å psyke ut utfordreren. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Klara Svensson sier at dersom verdensmester Cecilia Brækhus forsøker å få henne ut av balanse ved å utsette VM-matchen en helt måned, så er det formålsløst. 

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

– Dersom Brækhus sier hun er syk, må vi gå ut fra at det stemmer. Skulle dette derimot være et forsøk på å psyke meg ut, så vil det ikke virke, for jeg skal være klar uansett når kampen kommer til å gå. Brækhus kommer ikke til å slippe unna meg, sier den svenske utfordreren i en kommentar gjengitt i Aftonbladet.

Det var på søndag ettermiddag at den overraskende beskjeden kom om at legen ikke ville tillate Brækhus å gå i ringen kommende lørdag. Det ble gjort klart i en pressemelding at hun hadde pådratt seg influensa som mange andre nordmenn også har slitt med i vinter.

Les også: Brækhus vender hjem – skal på husjakt i Oslo

Brækhus: Svensson er ikke en bokser som kan felle meg

Venter fullsatt Spektrum

Det betyr at boksefesten i Oslo Spektrum er flyttet en måned fram i tid. Også alle de andre norske proffene som skulle vært i ringen, må vente. Det gjelder Tim-Robin Lihaug, Alexander Hagen, Kevin Melhus og Kai Robin Havnaa. Alle må justere på oppkjøringen sin før kampene.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Stevnet er blitt omtalt som "The Nordic Rumble", og det er ventet at det kommer til å bli fullsatt i Spektrum også denne gangen som det var da proffboksingen kom tilbake til Norge 1. oktober. Det var første gang på 35 år.

Brækhus møtte den gangen franske Anne Sophie Mathis og vant på teknisk knockout i annen runde. Den norske mesteren er storfavoritt også til å vinne over svenske Klara Svensson.

Les også: Brækhus syk, Spektrum-stevnet utsatt

Brækhus slår hardere enn noensinne