Meny

Napoli først til kvartfinale

Manolo Gabbiadini scorer for Napoli i cupseieren mot Spezia. Foto: Ciru Fusco, AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Napoli ble første lag til kvartfinale i den italienske cupen. Spezia ble slått 3-1 tirsdag.

Spezia slo ut Haitam Aleesamis Palermo på straffespark i forrige runde, men kom til kort mot treeren i Serie A. Gjestene holdt 1-1 til pause, men to raske mål avgjorde kampen.

Emanuele Giaccherini og Manolo Gabbiadini scoret med to minutters mellomrom, og Spezia greide aldri å svare.

Napoli-trener Maurizio Sarri og spissen Dries Mertens så begge kampen fra tribuneplass som følge av suspensjon. De fikk se Giaccherini gjøre 2-1 med en vakker volley i det 55. minutt.

To minutter senere brystet Gabbiadini inn målet som punkterte kampen. Spissen fikk sjansen i Mertens' fravær og har nå scoret i tre kamper på rad. Det øker hans sjanse til å oppnå klubbskiftet han ønsker i januarvinduet, til en klubb som gir ham fast plass.

Piotr Zielinski ga Napoli en pangstart med scoring etter to minutter, men Antonio Piccolo utlignet etter en drøy halvtime med et skudd som endret retning. Pikkolo, som er fra Napoli, unnlot å feire.

Det spilles ytterligere tre åttedelsfinaler denne uken, mens de fire siste spilles neste uke. Napoli møter vinneren av onsdagens oppgjør mellom Fiorentina eller ChievoVerona i kvartfinale.

Populært