Meny

Solbakken bekrefter NFF-samtaler

FC Københavns trener Ståle Solbakken bekrefter at han har snakket med Norges Fotballforbund om den ledige jobben som landslagssjef. Foto: Ólafur Steinar Gestsson / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ståle Solbakken bekrefter til NRK at han er i samtaler med Nils Johan Semb om den ledige jobben som landslagssjef. FCK-treneren ønsker en rask avklaring. 

Det sier Grue-mannen i et intervju med statskanalen på vei inn til idrettsgallaen, der fotballtreneren skal dele ut prisen for årets mannlige utøver sammen med Ada Hegerberg lørdag kveld.

– Det får tiden vise, sier Solbakken til NRK på spørsmål om han blir den neste landslagstreneren.

– Har du vært i samtaler med NFF om jobben?

– Jeg har snakket litt med Nils Johan Semb, det har jeg. Men vi er ikke i mål på noen som helst måte, svarer Solbakken, og fleiper med at han er langt sikrere på at han kommer til å trene HamKam en gang i fremtiden.

Les også:   Nettavisen: Bradley har fått Norge-tilbud

48-åringen håper uansett at prosessen snart er over.

– Desto hurtigere, desto bedre. Jeg har ikke noe mer å si om det. Det er ikke noe mer å si egentlig, sier Solbakken.

I FC København er de lei av alle spørsmålene rundt Solbakkens fremtid. 

– Jeg ønsker ikke å bruke mer tid på dette. Ståle har kontrakt med FCK til sommeren 2018 og er trener her minimum så lenge og gjerne lengre, sa pressesjef Jes Mortensen til NRK fredag.

Les også:   VG: Solbakken tilbudt Norge-jobb

Tidligere Stabæk- og Swansea-trener Bob Bradley er også blitt sterkt koblet til jobben som norsk landslagssjef. Han møtte Semb på Gardermoen tidligere denne uken.

Populært