TV 2 skal vise FA-cupen

Sergio Agüero og Manchester City møter West Ham i FA-cupen fredag. Foto: Rui Vieira / Reuters / NTB scanpix
Sergio Agüero og Manchester City møter West Ham i FA-cupen fredag. Foto: Rui Vieira / Reuters / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

TV 2 bekrefter torsdag kveld at kanalen har kjøpt rettighetene til å vise den engelske FA-cupen for de neste to årene.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- FA-cupen er verdens eldste fotballturnering og har en helt egen magi. Vi er ekstremt glade for å kunne servere seerne våre enda flere store fotballopplevelser fra England, sier kanalens sportssjef, Vegard Jansen Hagen.

Fredag sender TV 2 tredjerundekampen mellom West Ham og Manchester City på TV 2 Sport Premium. Lørdag vises Manchester United mot Reading og Arsenals borteoppgjør mot Preston. Søndag skal Liverpool i aksjon på Anfield mot Plymouth, før Chelsea og Tottenham spiller senere på dagen.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden