Nordtveit med målgivende i West Ham-seier

West Hams Håvard Nordtveit i duell med Swanseas Wayne Routledge. Foto: Rebecca Naden / Reuters / NTB scanpix
West Hams Håvard Nordtveit i duell med Swanseas Wayne Routledge. Foto: Rebecca Naden / Reuters / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Håvard Nordtveit noterte seg for en målgivende pasning da West Ham vant 4-1 over Swansea på Boxing Day. 

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Nordmannen spilte fra start på midtbanen for bortelaget og ladet kanonen etter 78 minutter. Skuddet fra returrommet gikk inn til Michail Antonio, og han styrte inn 3-0.

I første omgang sendte André Ayew West Ham i ledelsen mot gamleklubben, mens Winston Reid la på til 2-0 i starten av de siste 45 minuttene. Fernando Llorente reduserte for hjemmelaget etter 88 minutter, mens Andy Carroll satte inn 4-1 helt på tampen.

Slaven Bilic og co. tok med det sin tredje strake seier i Premier League.

Tungt for Bradley

På motsatt benk brenner det nok litt under føttene til tidligere Stabæk-trener Bob Bradley som gikk på sitt tredje strake tap. Swansea ligger dermed fortsatt an til nedrykk. West Ham klatrer på sin side til 11.-plass på tabellen.

Swansea startet friskt og fikk en god mulighet ved Borja Bastón etter 13 minutter, men på West Hams første store sjanse straffet Ayew gamleklubben. Ghaneseren satte inn 1-0 på bakre stolpe etter et mislykket skudd fra Cheikhou Kouyaté.

Carroll-scoring

Dimitri Payet viste fram dødballfoten sin under fotball-EM og viste seg fram nok en gang da han fant Winston Reid på en corner. 28-åringen slet seg løs fra Alfie Mawson og headet inn 2-0 etter 50 minutter.

Bob Bradley måtte tåle at publikum ropte på hans avgang, og vondt ble til verre da Nordtveit fant Antonio som styrte inn 3-0.

Fernando Llorente så ut til å legge et plaster på såret med sin 3-1-scoring to minutter før full tid, men rett etter avspark fosset West Ham framover. Ballen havnet til slutt hos Andy Carroll som fikk lurt ballen inn bak Lukasz Fabianski.

Personvernpolicy