Zuccarellos Rangers vant borte mot Flyers

Mats Zuccarello og New York Rangers fikk det tøft i bortekampen mot Philadelphia fredag, men laget dro i landet en 3-2-seier. Foto: James Guillory / USA TODAY Sports / NTB scanpix
Mats Zuccarello og New York Rangers fikk det tøft i bortekampen mot Philadelphia fredag, men laget dro i landet en 3-2-seier. Foto: James Guillory / USA TODAY Sports / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

New York Rangers virket å ha kontroll borte mot Philadelphia Flyers, men vertene kom sterkt i tredje periode. Det holdt likevel inn for Mats Zuccarellos lag som vant 3-2.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Nordmannen fikk totalt 19 minutter og fem sekunder istid og så Derek Stepan og Matt Puempel score i den første perioden. Kevin Hayes la på til 3-0 for New York-laget i midtperioden, men gjestene ga seg ikke.

– Det ble en tøff bortekamp. Jeg synes ikke de skapte så mye før mot slutten. Det ble en en grovarbeider kamp, men vi var tette i forsvar, sa Zuccarello til TV 2.

Chris VandeVelde reduserte først til 1-3 før to minutter var passert i siste periode og Shayne Gostisbehere skapte spenning i kampen med sin 2-3-scoring to minutter før full tid. Scoringen gikk via køllebladet til Zuccarello og i mål.

– Jeg forsøker å blokkere skudd og det er slik som skjer det, forklarte Zucca.

New York Rangers-målvakt Henrik Lundqvist, som ble tatt av isen etter fire innslupne mål på 13 minutter i forrige NHL-kamp, storspilte imidlertid mot slutten av kampen og reddet alle poengene for Rangers-laget.